fbpx

Wasbox professioneel reinigen

Wij maken uw vervuilde wasbox weer schoon en als nieuw

Snel en efficiënt
uw wasbox reinigen

Een vervuilde wasbox maak je niet zomaar schoon met een hogedrukspuit of een spons. Zeker niet wanneer het vuil zich al een lange tijd heeft opgestapeld en zeer hardnekkig is geworden. Voor het reinigen van uw wasbox is Schone Wasstraat absoluut de aangewezen partij. Wij gaan altijd snel en uiterst efficiënt te werk. Hierdoor hoeven uw wasboxen nooit lang stil te staan en wordt eventuele omzetderving tot een minimum beperkt.

De vloeren, wanden en plafonds
van uw wasboxen weer schoon

De vloeren, wanden en plafonds van wasboxen hebben vaak te maken met veel vuilafzetting en vuil aanslag. Door ophoping hiervan, gaat de uitstraling van uw wasboxen achteruit. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar ziet er ook onprofessioneel uit. Heeft u een wasbox en wilt u deze professioneel laten reinigen? Schakel dan Schone Wasstraat in. Door middel van verschillende reinigingstechnieken, kunnen wij de wanden, vloer en plafond van uw wasbox reinigen en uw wasbox weer stralend schoon krijgen. Wilt u hier meer over weten of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor ons?

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring en expertise weten wij als geen ander hoe wij uw wasboxen weer als nieuw kunnen krijgen.

Betrouwbaar

Wij zijn al jaren de aangewezen partij voor het professioneel laten reinigen van wasboxen.

Altijd betrokken

Wij zijn betrokken bij elke situatie en luisteren altijd naar de behoefte van de klant.

Uiterst efficient

Wij maken enkel gebruik van professionele apparatuur, waardoor we snel en efficiënt te werk kunnen gaan.

Waarom uw
wasbox reinigen?

Er worden dagelijks tientallen auto’s in wasboxen gewassen. Hierbij komt natuurlijk veel vuil vrij. Dit vuil stapelt zich op, waardoor de wasbox uiteindelijk vervuild raakt. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar geeft de wasbox ook nog eens een onprofessionele uitstraling. Door tijdig en regelmatig uw wasboxen te laten reinigen, zorgt u voor een schone en aantrekkelijke look.

De reinigingstechniek
stemmen wij per type aanslag af

Uw vervuilde wasbox kunnen wij weer als nieuw maken door verschillende reinigingmethodes toe te passen. Voor het reinigen van uw wasbox beschikken wij over 4 verschillende technieken. De reinigingstechniek stemmen wij per type aanslag af, waardoor we voor optimaal resultaat kunnen zorgen, zonder uw wasfaciliteiten of de ondergrond te beschadigen. U kunt ons inschakelen voor het verwijderen van vuilafzetting en vuil aanslag, groene aanslag, hardnekkige kalk, mossen, algen en onkruid. Hiermee zorgen we voor een optimaal schone, frisse en hygiënische wasbox.

Uw wasboxen weer
schoon met SteamPLUS

In de wasboxen hebben de vloeren, wanden en plafonds vaak te maken met veel vuilafzetting en vuil aanslag. En door de combinatie van (veel) water en schoonmaakmiddelen, ontstaat er kalkaanslag. Kalkaanslag is een erg hardnekkig probleem en is lastig weg te poetsen. Door middel van hogedruk reiniging met heet water in combinatie met chemische reiniging, kunnen wij vuilafzetting, vuil aanslag en kalkaanslag snel en efficiënt verwijderen van de vloeren, wanden en plafonds. Met de SteamPLUS hogedruk-stoomreinigingstechniek wordt er water tot 150 °C gekookt en onder hoge druk tegen de wasinstallaties, vloeren, wanden en plafonds gespoten. Hiermee wordt uw wasbox weer blinkend schoon en kunnen we zelfs algen, groene aanslag en mos verwijderen en uw wasbox desinfecteren. Door onze snelle en efficiënte werkwijze, kunnen wij meerdere wasboxen per dag reinigen en schoon opleveren.

Uw wasbox professioneel
laten reinigen?

Is uw wasbox toe aan een grondige reinigingsbeurt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Schone_Wasstraat

Recente projecten

Bekijk hieronder de resultaten van recente reinigings opdrachten

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Service Station Kok in Baarn

Service Station Kok in Baarn

Roll-over wasstraat

Rollover EG Group Amsterdam

Wasbox

Wasbox Auto Rima in Druten

Roll-over wasstraat

Rollover en Wasboxen Taxi Overgauw in Zuidland

Wasboxen

Carwash Kuzee Autowaspark

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.