fbpx

Truckwash professioneel reinigen

Wij maken uw vervuilde truck- of buswash schoon en weer als nieuw

Uw truckwash of buswash
weer als nieuw

Truckwashes en buswashes hebben vaak te maken met vuil, schimmels en kalkaanslag. Het is daarom te allen tijde aan te raden uw wasstraat regelmatig schoon te maken. Echter, is het schoonmaken van een wasstraat een erg lastige en een tijdrovende klus. Bovendien kunnen vele soorten aanslag niet zomaar worden weggepoetsts of schoongemaakt. Wij van Schone Wasstraat zijn gespecialiseerd in het professioneel reinigen van wasstraten en weten precies hoe wij uw vervuilde truckwash of buswash weer als nieuw kunnen krijgen.

Snel en schoon
resultaat

Bij Schone Wasstraat gaan wij altijd snel en efficiënt te werk en maken wij gebruik van professionele apparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen. Hierdoor zijn wij in staat om grote wasstraten binnen 1 dag volledig te kunnen reinigen. Zo hoeven uw wasfaciliteiten nooit lang buiten gebruik te zijn en wordt omzetderving tot een minimum beperkt. Heeft u nog vragen over onze diensten of behoefte aan advies? Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Waarom kiezen voor ons?

Jarenlange ervaring

Door jarenlange ervaring en expertise kunnen wij uw truckwash en buswash weer volledig schoon en fris krijgen.

Betrouwbaar

Wij staan bekend om onze duidelijke communicatie, betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent.

Altijd betrokken

Wij luisteren te allen tijde naar de behoefte en de wensen van de klant en zijn betrokken bij iedere situatie.

Uiterst efficient

Door onze uiterst efficiënte werkwijze, kunnen wij ook grote wasstraten snel reinigen en volledig schoon opleveren.

Uw borstels en wasinstallaties
gaan langer mee met Schone Wasstraat

U kunt Schone Wasstraat inschakelen voor het professioneel laten reinigen van uw truckwash. Bij het reinigen van de truckwash heeft u te maken met grote ruimtes en verschillende wasfaciliteiten. Hierbij worden ook vele borstels en wasinstallaties gebruikt. Net als bij de carwash, is het tijdig schoonmaken van de borstels en de wasinstallaties van groot belang. Dit om te voorkomen dat deze verstopt raken, waardoor ze minder goed kunnen gaan functioneren of zelfs vroegtijdig stuk kunnen gaan. Wij hebben de nodige kennis en expertise in huis om deze te kunnen reinigen en beschikken over de juiste apparatuur om de borstels en wasinstallaties snel te reinigen, zonder deze te beschadigen. Hierdoor kunt u hoge reparatiekosten voorkomen en gaan uw borstels en wasinstallaties langer mee.

Wij verwijderen
elk type vuil

Bij Schone Wasstraat kunnen we elk type wasstraat reinigen. Zo kunnen wij zelfs ook de grote wasstraten, zoals de truckwashes reinigen. Ook hier gaan wij snel en uiterst efficiënt te werk. Dit komt doordat wij gebruik maken van professionele apparaten, zoals de SteamPLUS hogedruk-stoomreiniger. Hiermee kunnen we u wasinstallaties en borstels schoonspuiten en desinfecteren en verwijderen we de algen, mos en groene aanslag. Voor het verwijderen van vuilafzetting op de muren en de vloeren, maken wij gebruik van hogedruk reiniging met heet water. Dit kunnen wij combineren met een ontvetter reinigingsmiddel en een ontkalking reinigingsmiddel, waarmee we ook kalk, vuil aanslag en groene aanslag kunnen verwijderen. Zo pakken we elk type vuil aan en wordt uw truckwash weer fris en schoon.

Behoefte
aan meer informatie?

Heeft uw vragen over onze werkwijze, prijzen, technieken of de SteamPLUS of heeft u behoefte aan meer informatie of deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren specialisten staan u graag te woord en leggen u precies uit wat wij voor uw wasstraat kunnen betekenen. Bij ons kunt u altijd rekenen op duidelijke communicatie, transparantie en scherpe prijzen.

Uw truck wash of buswash
professioneel laten reinigen?

Is uw truck wash of buswash toe aan een grondige reinigingsbeurt? Neem dan contact met ons op.

Schone_Wasstraat

Recente truck- en
buswash projecten

Bekijk hieronder de resultaten van recente reinigings opdrachten

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Service Station Kok in Baarn

Service Station Kok in Baarn

Roll-over wasstraat

Rollover EG Group Amsterdam

Wasbox

Wasbox Auto Rima in Druten

Roll-over wasstraat

Rollover en Wasboxen Taxi Overgauw in Zuidland

Wasboxen

Carwash Kuzee Autowaspark

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.