fbpx

Railwash reinigen

Wij maken uw vervuilde treinwash, tramwash of metrowash schoon en weer als nieuw

Uw railwash
weer als nieuw

De railwashes, bestaande uit een treinwash, tramwash en metrowash, zijn vanwege de afmetingen zeer specifieke wasstraten in de branche. Bij het reinigen van treinen, trams en metro’s komt er vaak erg veel vuil vrij. Dit vuil gaat zich vervolgens hechten aan de wasfaciliteiten, borstels en machines. Hierdoor loopt u het risico dat uw wasfaciliteiten minder goed gaan functioneren en zelfs vroegtijdig stuk kunnen gaan, wat hoge kosten met zich meebrengt. Dit kunt u voorkomen door uw wasstraat regelmatig te laten reinigen. Hiervoor kunt u Schone Wasstraat inschakelen.

Snel en professioneel
resultaat

Schone Wasstraat is in staat om elk type wasstraat te kunnen reinigen en schoon te kunnen opleveren. Wij beschikken over 4 technieken voor het reinigen van wasstraten. De reinigingstechniek die wij gebruiken voor het reinigen van uw treinwash, tramwash en metrowash stemmen wij op het soort aanslag af. Wij zijn in staat om zelfs het meest hardnekkige vuil en aanslag te verwijderen, zonder uw wasfaciliteiten of ondergrond te beschadigen. Door enkel gebruik te maken van hoogwaardige apparaten in combinatie met ervaren specialisten en jarenlange expertise, kunnen wij ervoor zorgen dat wij uw wasstraat snel en efficiënt kunnen reinigen en weer als nieuw kunnen opleveren.

Waarom kiezen voor ons?

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring in het schoonmaken van wasstraten kunnen wij iedere wasstraat, waaronder ook trein-, tram- en metrowashes, schoon krijgen.

Betrouwbaar

Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partij voor het professioneel laten reinigen van elk type wasstraat.

Altijd betrokken

De klant staat bij ons altijd centraal. Wij luisteren te allen tijde naar de wensen en behoefte en zijn altijd betrokken.

Uiterst efficient

Door enkel gebruik te maken van de allerbeste materialen en apparaten, kunnen wij snel en uiterst efficiënt te werk gaan.

Voorkomen
is beter dan genezen

Schone Wasstraat kunt u ook inschakelen voor het professioneel reinigen van railwashes. Hieronder vallen de treinwash, metrowash en de tramwash. Bij de railwash worden veel borstels gebruikt. Het is belangrijk om deze tijdig en regelmatig schoon te maken, om ervoor te zorgen dat de borstels lang mee kunnen gaan en niet vroegtijdig stukgaan. De wasinstallaties hebben ook tijdig onderhoud nodig, waarbij professionele reiniging ook een grote rol speelt. Deze installaties zijn absoluut niet goedkoop en het vroegtijdig stukgaan of verlies in efficiëntie brengt hoge kosten met zich mee. Dit kan worden voorkomen door de railwash op tijd grondig te reinigen, want ook in dit geval is voorkomen beter dan genezen.

Dé specialist
in het reinigen van elke wasstraat

Schone Wasstraat is dé specialist in het reinigen van wasstraten. Zo kunnen wij niet alleen de reguliere wasstraten reinigen, maar ook de specifieke wasstraten, zoals de railwashes. Dit zijn vaak grote wasstraten met vele wasinstallaties. Voor Schone Wasstraat is dit geen probleem. Wij hanteren te allen tijde een zeer efficiënte werkwijze, waarmee we ervoor zorgen dat wij elk type wasstraat snel kunnen reinigen. Hierbij maken wij gebruik van verschillende reinigingstechnieken die we afstemmen op het type wasstraat, materiaal en de aard van de vervuiling. Door onze professionele apparatuur, kunnen wij niet alleen vuilafzetting, maar ook vuil aanslag, kalk, groene aanslag, algen en mos verwijderen en uw wanden, wasinstallaties en borstels reinigen en desinfecteren.

Meer informatie of
een vrijblijvende offerte?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Of wilt u meer weten over het reinigen van uw wasstraat met SteamPLUS?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak en/of een offerte op maat.

Uw railwash
snel en effectief reinigen?

Is uw railwash toe aan een grondige en professionele reinigingsbeurt? Neem dan contact met ons op.

Schone_Wasstraat

Recente
projecten

Bekijk hieronder de resultaten van recente reinigings opdrachten

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Service Station Kok in Baarn

Service Station Kok in Baarn

Roll-over wasstraat

Rollover EG Group Amsterdam

Wasbox

Wasbox Auto Rima in Druten

Roll-over wasstraat

Rollover en Wasboxen Taxi Overgauw in Zuidland

Wasboxen

Carwash Kuzee Autowaspark

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.