fbpx

Carwash professioneel reinigen

Wij reinigen uw rollover- en kettingwasstraat grondig en uiterst efficiënt

Professionele reiniging van
rollover en kettingwasstraten

Bij het reinigen van uw carwash specialiseren wij ons in het reinigen van rollover- en kettingwasstraten en gaan wij te allen tijde grondig en uiterst efficiënt te werk. Hierbij maken wij uitsluitend gebruik van de allerbeste apparaten en middelen. Het hardnekkige vuil kan namelijk tot diep in de wasinstallatie(s), borstels en washal trekken, waardoor het lastiger wordt om een schone carwash te realiseren. Dit is echter geen probleem voor Schone Wasstraat. Onze specialisten weten hoe zij de juiste middelen op de juiste manier moeten inzetten om uw carwash weer volledig schoon op te leveren.

Voorkom
vroegtijdig stukgaan van uw wasinstallaties

Schone Wasstraat kunt u inschakelen voor het reinigen van uw rollover- en kettingwasstraat. Bij het reinigen van deze typen wasstraten zijn er een aantal dingen belangrijk. Zo zijn de borstels die bij beiden typen wasstraten worden gebruikt van groot belang. Deze raken na verloop van tijd vervuild en kunnen verstopt raken, waardoor ze minder efficiënt gaan functioneren en zelfs vroegtijdig stuk kunnen gaan. Om dit te voorkomen is het tijdig schoonmaken ervan cruciaal. Het schoonmaken van de kettingen bij de kettingwasstraten is ook een zeer specialistische klus, die zeker niet vergeten mag worden. Het tijdig en professioneel laten reinigen hiervan zorgt voor een verlengde levensduur en voor betere prestaties van de kettingbanen. Zowel de borstels als de kettingen, maken wij op professionele wijze schoon, zonder deze te beschadigen. Dit doen wij door enkel gebruik te maken van apparatuur van de hoogste kwaliteit en door de allerbeste schoonmaakmiddelen. Benieuwd naar wat wij voor uw carwash kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor ons?

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het professioneel reinigen en ontkalken van alle typen carwashes.

Betrouwbaar

Voor het reinigen van carwashes zijn wij de aangewezen partij door duidelijke communicatie, transparantie en betrouwbaarheid.

Altijd betrokken

Wij zijn betrokken bij iedere situatie. Alleen zo kunnen wij het beste resultaat leveren voor uw carwash.

Uiterst efficient

Door enkel gebruik te maken van professionele apparatuur, kunnen wij snel en uiterst efficiënt te werk gaan.

Waarom uw
carwash reinigen?

Een carwash wast een groot aantal auto’s per dag. Hierdoor komt er veel vuil van de auto’s vrij en dit vuil komt vervolgens op de machines en wasfaciliteiten terecht. Hierdoor raken de machines en wasfaciliteiten vervuild, kunnen ze verstopt raken en vroegtijdig stukgaan, waardoor u tegen hoge reparatiekosten kunt aanlopen of zelfs nieuwe machines moet aanschaffen. Een dure grap. Om dit te voorkomen, is het raadzaam om uw carwash tijdig professioneel te laten reinigen. Door uw carwash te reinigen, zorgt u ervoor dat uw carwash optimaal kan blijven functioneren.

Welke technieken gebruiken wij
bij het reinigen van de carwash?

Voor het reinigen van de carwash maken wij gebruik van een aantal verschillende technieken. Hierbij te denken aan hogedruk reiniging met heet water voor het verwijderen van vuilafzetting. Deze techniek is uiterst efficiënt voor het verwijderen van vervuiling aan de muren, plafond en de grond. Tevens kunnen wij chemische reiniging inzetten voor het verwijderen van kalk, vuil aanslag, groene aanslag en mos. Voor het schoonmaken van de wasinstallaties, kettingen en borstels, maken wij gebruik van de SteamPLUS hogedruk-stoomreinigingstechniek. Hiermee desinfecteren wij ook uw wasfaciliteiten.

Unieke stoomreiniging
voor optimaal resultaat

Voor het reinigen van de carwash maken wij onder andere gebruik van de SteamPLUS methode. Dit is een unieke methode waarbij er water onder hoge druk wordt “oververhit”. Hierdoor ontstaat er stoom met een temperatuur van +/- 150 °C bij de spuitnozzle. Vervolgens wordt er een enorme hoeveelheid stoom met hoge werkdruk tot 250 bar op het oppervlak gespoten. Dit creëert een “thermoshock” waardoor zelfs de meest hardnekkige vervuiling zonder reinigingsmiddelen en zonder beschadigingen aan de ondergrond kunnen worden verwijderd. Hierbij worden de machines en de wasfaciliteiten dus niet beschadigd en zorgen wij voor optimaal resultaat bij uw carwash, waarbij we uw carwash weer volledig schoon, fris en als nieuw kunnen opleveren.

Uw carwash
professioneel laten reinigen?

Is uw carwash toe aan een grondige reinigingsbeurt? Neem dan contact met ons op.

Schone_Wasstraat

Recente projecten

Bekijk hieronder de resultaten van recente reinigings opdrachten

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Service Station Kok in Baarn

Service Station Kok in Baarn

Roll-over wasstraat

Rollover EG Group Amsterdam

Wasbox

Wasbox Auto Rima in Druten

Roll-over wasstraat

Rollover en Wasboxen Taxi Overgauw in Zuidland

Wasboxen

Carwash Kuzee Autowaspark

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.