fbpx

Wasbox Auto Rima in Druten

Wasbox

Schone Wasstraat had een nieuwe bedrijfswagen aangeschaft, een Volvo V70, en had een radio deck nodig. Deze hebben wij gevonden bij Auto Rima. Tijdens het bezoek, viel de wasbox en de staat ervan meteen op. Wij hebben hierover de manager gesproken om onze dienstverlening voor te stellen en hebben hem onze flyer en visitekaartje meegegeven.

Na een aantal weken werden wij gebeld en er werd ons gevraagd of wij echt in staat waren de vervuilde wasbox schoon te krijgen. Zij hadden er namelijk zelf al alles aan gedaan om de wasbox schoon te krijgen, helaas zonder resultaat. Wij hebben de manager beloofd dat wij de klus wel zouden kunnen klaren.

Tijdens het reinigen werd ons zelfs verteld door de medewerkers dat het ons niet zou lukken. Na het toepassen van ons reinigingsproces, was het resultaat oogverblindend en hebben we de wasbox weer volledig schoon en fris kunnen opleveren, tot ieders verbazing. De klant was zeer onder de indruk van de geleverde kwaliteit en het eindresultaat.

Heeft u ook een vervuilde wasstraat en lukt het maar niet om deze weer schoon te krijgen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen elk type wasstraat professioneel reinigen en weer volledig schoon opleveren. Van kleine tot grote wasstraten, wij kunnen het allemaal. Wacht daarom niet langer en vraag een vrijblijvende offerte op.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.