fbpx

Service Station Kok in Baarn

Service Station Kok in Baarn

Service Station Kok is gevestigd in Baarn, in de provincie Utrecht. Dit service station heeft een garage, een winkel, een wasstraat en een wasbox. Na het wassen van uw auto, kunt u ook de binnenkant van uw auto reinigen door de 4 aanwezige stofzuigers. Service Station Kok is dus een compleet service station.

De wasstraat van Service Station Kok is er een waar zij erg trots op zijn. Deze kettingwasstraat van maar liefst 25 meter lang is voorzien van de modernste en nieuwste wastechnieken waarmee uw auto op een veilige manier schoon wordt gemaakt.

De klant maakte voorheen zelf de wasstraat schoon, maar door het grote formaat van de wasstraat werd dit lastig om bij te houden en kwam de klant er niet meer aan toe. Logisch, want het runnen van een service station neemt al genoeg tijd in beslag.

De klant kwam Schone Wasstraat tegen via één van onze advertenties op Facebook en heeft ons direct ingeschakeld. Met een team van 4 man hebben wij de kettingwasstraat van Service Station Kok weer brandschoon opgeleverd. De klant was zeer tevreden met het eindresultaat. “Een prachtig resultaat”, aldus de eigenaar van Service Station Kok.

Het professioneel laten reinigen van kettingwasstraten is cruciaal voor de levensduur van uw machines en wasfaciliteiten. Wij raden daarom te allen tijde aan om dit tijdig en regelmatig te doen. Vuil en kalkaanslag kunnen namelijk ernstige schade aanrichten aan uw borstels, machines en wasfaciliteiten, waardoor deze minder goed kunnen gaan werken en zelfs sneller stuk kunnen gaan.

Naast het laten reinigen van kettingwasstraten, kunt u Schone Wasstraat ook inschakelen voor het laten reinigen van roll-over wasstraten, wasboxen, bus- en truckwashes, metrowashes, treinwashes en tramwashes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.