fbpx

Rollover en Wasboxen Taxi Overgauw in Zuidland

Roll-over wasstraat

Taxi Overgaauw is een taxibedrijf gevestigd in Zuidland. Bij Taxi Overgaauw kunt u terecht voor zorgvervoer voor scholieren, WMO-cliënten en ziekenvervoer, maar ook voor regio taxi en airportservice. Naast de taxiservice, beschikt Taxi Overgaauw ook over een unieke roll-over wasstraat. Deze roll-over is uniek, omdat er ook grote voertuigen gewassen kunnen worden.

Bij Taxi Overgaauw ging de klant een nieuwe vloer leggen van Mesa Coatings en een nieuwe roll-over wasstraat. Voorafgaand aan de makeover, wilde de klant eerst de boel grondig schoongemaakt hebben, zodat de te behandelen ruimte al volledig schoon zou zijn bij het leggen van de nieuwe vloer en roll-over.

Wij hebben de gehele washal grondig onder handen genomen en gereinigd. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van ons ontvetten en ontkalken proces. Het resultaat mag er zeker zijn en de klant is nu een vaste klant van Schone Wasstraat.

Schone Wasstraat kunt u niet alleen inschakelen voor het reinigen van roll-over wasstraten. Wij zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van andere typen wasstraten. Denk hierbij aan de grote wasstraten, zoals truck- en buswashes, maar ook specifieke wasstraten voor treinen, trams en metro’s. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over onze diensten of hoe wij uw wasstraat kunnen reinigen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.