fbpx

Rollover EG Group Amsterdam

Roll-over wasstraat

Tankstation Esso is een gevestigde naam in Nederland maar ook internationaal. De Esso is Amsterdam-Sloterplas beschikt naast een tankstation een roll-over carwash en een wasbox.

Esso was het allereerste pilotproject van Schone Wasstraat. Toen wij op een dag langs de Esso reden, viel de staat van hun roll-over meteen op. Hiervan hebben wij een aantal foto’s genomen en hebben deze gemaild naar de EG Group hoofdkantoor in Blackburn, Engeland.

Zo kwamen wij in contact met EG Group, waarna de carwash manager van EG Group voorstelde op deze locatie eerst te laten schoonmaken om vervolgens te beslissen of het resultaat goed genoeg was om al hun locaties te mogen onderhouden. Wij accepteerden de uitdaging en gingen vol overtuiging aan de slag.

Ter plaatse kregen wij te horen dat de carwash nooit eerder was schoongemaakt. Met onze ervaring en de juiste producten en tools, hadden we er echter alle vertrouwen in dat we deze carwash weer brandschoon konden maken.

Na voltooiing was de locatiemanager erg onder de indruk door het geleverde resultaat. Van het eindresultaat hebben wij foto’s gemaakt en deze naar het hoofdkantoor in Engeland gestuurd. Ook de carwash manager van EG Group was erg verrast en zeer te spreken over het resultaat.

Is uw wasstraat ook toe aan een grondige schoonmaakbeurt? Dit kunt u laten uitbesteden aan Schone Wasstraat. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van elk type wasstraat, van klein tot groot. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wasstraat? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan, geheel gratis en vrijblijvend.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.