fbpx

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Garage Beijer, Wijk bij Duurstede

Garage Beijer is gevestigd in Wijk bij Duurstede, gelegen in de provincie Utrecht. Het bedrijf specialiseert zich in het verkopen van jonge occasions van alle merken. Naast een ruime showroom heeft Garage Beijer ook een wasserette. Een wasgelegenheid mag natuurlijk niet ontbreken bij een modern autobedrijf.

Garage Beijer had 6 maanden geleden de wasserette gerenoveerd en een nieuwe WashTec geplaatst. Deze borstelwasserette kan auto’s en bussen wassen en drogen met een maximale hoogte van maar liefst 2.70 meter hoog. Verder kan de wasserette ook auto’s poetsen door middel van 6 wasprogramma’s.

De vloeren en wanden van de washal maakt de klant op dit moment zelf schoon. Voor het periodiek ontvetten en ontkalken van de roll-over heeft Garage Beijer Schone Wasstraat ingeschakeld. Een slimme keuze, want Schone Wasstraat is expert op het gebied van reinigen van roll-over wasstraten. Wij hebben de roll-over van Garage Beijer weer als nieuw opgeleverd en de klant was naar eigen zeggen: super tevreden.

Bij Schone Wasstraat specialiseren wij ons in het professioneel reinigen van alle typen wasstraten, van carwashes en wasboxen, tot aan bus- en truckwashes en zelfs railwashes. Dit doen wij snel en uiterst efficiënt, waarbij we enkel gebruik maken van de allerbeste apparatuur en middelen. U kunt ons inschakelen voor het reinigen en ontkalken van zowel kleine als grote wasstraten in heel Nederland. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte bij ons op.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.