fbpx

Carwash Kuzee Autowaspark

Wasboxen

Kuzee Autowaspark is een bekend begrip in heel Zeeland en heeft verschillende locaties in Nederland, waaronder locaties in Goes, Middelburg, Oost-Souburg en Terneuzen. Bij Kuzee Autopark kunt u uw auto zelf wassen in de wasboxen, maar kunt u ook gebruik maken van de roll-over wasstraten.

Bij Kuzee Autowaspark mochten wij 5 wasboxen en 2 roll-over wasstraten voorzien van de Schone Wasstraat reinigingsproces.

De klant had reeds zelf geprobeerd om de glazen wanden in de wasboxen en de tegels schoon te krijgen. Helaas, was heeft dit niet tot gewenst resultaat geleid.

Bij Kuzee Autowaspark hebben wij onze 2-staps reinigings proces toegepast, waardoor de wasboxen weer een frisse uitstraling hebben gekregen en de autowaspark nu één mooi, schoon geheel is geworden.

Schone Wasstraat kan elk type wasstraat reinigen en weer fris en als nieuw opleveren. U kunt ons inschakelen voor het professioneel laten reinigen van wasboxen, roll-over- en kettingwasstraten, truck- en buswashes en de railwash (trein, tram en metro). Benieuwd naar wat wij voor uw wasstraat kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte op.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.